IPcameraPro - Uw beveiligingsspecialist!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Advies & Installatie voor IP-camera's

Alles over IP-camera's kunt u vinden op: IP-camera's

Advies op maatAdvies op maat

Het is soms moeilijk een de juiste keuze te maken als u niet weet welke ip-camera het beste bij uw situatie past. Daarom geven wij u graag advies op maat, dit kan telefonisch maar wij komen ook graag bij u langs om de situatie goed te bekijken en maken voor u een complete aanbieding wat exact bij uw situatie past en aan uw wensen voldoet.

In onze blogs kunt u meer informatie vinden.

Voordelen van advies op maat

installatieserviceInstallatieservice

Wij geven niet alleen advies voor uw situatie maar komen ook graag bij u langs om uw systeem professioneel te installeren. We stellen de bewakingscamera's op de juiste manier af, zodat het rendement het hoogst is. Wij kunnen het systeem compleet voor u installeren maar u zou zelf ook werkzaamheden kunnen verrichten denk daarbij aan het leggen van kabelleidingen en kabels.

Voordelen van de installatieservice

Camera verhuur

Camerasysteem huren?

Huren is soms beter dan het aanschaffen van een camerasysteem. Omdat niet iedereen permanente camerabewaking nodig heeft, verhuren wij speciaal op maat gemaakte systemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij onderscheiden twee vormen in het huren van beveiligingscamera's:

Voordelen huren camerasysteem:

Draadloos of bedrade beveiligingscamera's

U kunt kiezen tussen een beveiligingscamera die aangesloten is met een kabel of een draadloos systeem. Wij kunnen een geheel draadloos netwerk installeren op locatie, voor het zenden en ontvangen van camerabeelden. Dit wort vooral teogepast bij evenementen of ander tijdelijke bewakingssystemen.

Vraag een vrijblijvend prijsopgave aan

Neem vrijblijvend contact met ons op. In de meeste gevallen komen wij de te beveiligen locatie inspecteren. De volgende stap is een beveiligingsplan voorstellen inclusief offerte en advies met betrekking tot de meest geschikte beveiligingscamera. We werken snel en flexibel.

Overige diensten

Wij verzorgen niet alleen het advies, levering en installatie van IP-camera's maar ook het onderstaande:

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »