0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Blog

Beveiliging van uw IP camera of IP camerasysteem

Beveiliging van uw IP camera of IP camerasysteem

28-09-2015 besteedde het programma radar van de Avrotros een uitzending aan de gevolgen van het niet beveiligen van je IP camera of je IP camerasysteem.
Het moge duidelijk zijn dat als je niet wil dat de beelden voor iedereen toegankelijk zijn, dat je dan je IP camera moet beveiligingen met een persoonlijk wachtwoord.

Live View

Live View

Met Live View kan de meldkamer van de politie rechtstreeks meekijken met de camerabeelden van een winkelier of horecaondernemer. Zo is die direct op de hoogte als er een inbraak of overval (of ander gewelddadig delict) wordt gepleegd.

Waarnemen, herkennen, Identificeren

Waarnemen, herkennen, Identificeren

De camerasystemen van tegenwoordig zijn in staat om net zulke mooie beelden te geven als uw HD televisie van thuis. De meeste mensen houden er echter geen rekening mee wat het doel van de des betreffende bewakingscamera is. Het doel bepaald juist de positie van de camera en hoe ze hangen. Daarom is het van te voren ook belangrijk om voor elke camera het doel te bepalen. Wat wilt u er mee bereiken? Wilt u: waarnemen, herkennen of indentificeren?

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »